WAT! for Dinner

Resto vanHarte, Poppodium Grenswerk en We Are Today, introduceren op 8 april "WAT! for Dinner" in het Grenswerk Café in Venlo. Het is een vernieuwend antwoord op de groeiende eenzaamheid onder jongeren.Deze samenwerking creëert een gastvrije ontmoetingsplek voor jongeren van 16 tot 30 jaar om samen te komen, lekker te eten en te genieten van kunst, cultuur en muziek.

Meer dan een plek om te eten, biedt het de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, talenten te delen en gezamenlijk eenzaamheid te verminderen. Met een divers aanbod van vegetarische, veganistische en halal maaltijden streven ze ernaar elke bijeenkomst inclusief en hartelijk te maken.

De avonden vinden plaats op 8 en 22 april, en 13 en 27 mei. De eerste twee data, 8 en 22 april, zijn gratis, exclusief drankjes. Daarna kost een driegangendiner €8, exclusief drankjes. Alle avonden vinden plaats in het gezellige Grenswerk Café in Venlo. Plekken zijn beperkt, dus reserveer snel je plek op de site van Resto vanHarte via deze link.

Meer info over We Are Today via deze link.Meer nieuws

Eindvoorstelling dans | Museumnacht

Anne en Anna verstoppen zich een nieuw geopend museum. Zullen ze betrapt worden? En wat zullen ze allemaal ontdekken? Lees meer

Play inn | The Olympics

Op 8 juni vindt de Play inn plaats in de Maaspoort, het thema is de Olympische Spelen. Het belooft een avond te worden vol energie, opwinding en verrassingen, waar sport... Lees meer

Cultuurdeler - Popkoor The Inspiration

Cultuurdeler Venlo is het innovatieprogramma voor en door amateurkunstverenigingen in de gemeente Venlo. Lees meer

Bekijk al het nieuwsCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres