WAT! for Dinner

Resto vanHarte, Poppodium Grenswerk en We Are Today, introduceren op 8 april "WAT! for Dinner" in het Grenswerk Café in Venlo. Het is een vernieuwend antwoord op de groeiende eenzaamheid onder jongeren.



Deze samenwerking creëert een gastvrije ontmoetingsplek voor jongeren van 16 tot 30 jaar om samen te komen, lekker te eten en te genieten van kunst, cultuur en muziek.

Meer dan een plek om te eten, biedt het de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, talenten te delen en gezamenlijk eenzaamheid te verminderen. Met een divers aanbod van vegetarische, veganistische en halal maaltijden streven ze ernaar elke bijeenkomst inclusief en hartelijk te maken.

De avonden vinden plaats op 8 en 22 april, en 13 en 27 mei. De eerste twee data, 8 en 22 april, zijn gratis, exclusief drankjes. Daarna kost een driegangendiner €8, exclusief drankjes. Alle avonden vinden plaats in het gezellige Grenswerk Café in Venlo. Plekken zijn beperkt, dus reserveer snel je plek op de site van Resto vanHarte via deze link.

Meer info over We Are Today via deze link.



Meer nieuws

Cultuurdeler - Popkoor The Inspiration

Cultuurdeler Venlo is het innovatieprogramma voor en door amateurkunstverenigingen in de gemeente Venlo. Lees meer

Taal van de Straat

Wat is de taal van de straat en hoe spreekt de stad tot ons? Lees meer

Human Forever

De 24-jarige zorgvernieuwer Teun Toebes heeft een missie: de levenskwaliteit van mensen met dementie verbeteren. Hij woont al jaren op de gesloten afdeling van een verpleeghuis als hij besluit deze... Lees meer

Bekijk al het nieuws



Co. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres