Co.deaubon

​Ontdek de kunst van geven bij Co. de Cultuurontwikkelaar! Geef niet zomaar een cadeau, geef een ervaring die blijft resoneren - de magie van creativiteit en cultuur!

Met onze betoverende Co.deaubon, verkrijgbaar bij de administratie van Co. de Cultuurontwikkelaar, open je de deuren naar een wereld vol muziek, dans, beeldende kunst, fotografie en mode.

Laat je zintuigen dansen op het ritme van de melodieën in onze muziekcursussen, waar talent wordt aangewakkerd en passie tot leven komt.

Betreed de betoverende wereld van de dans, waar elke beweging een verhaal vertelt. Onze danscursussen bieden een unieke kans om expressie te vinden in elke choreografie.

Voor de creatieve geesten bieden we beeldende cursussen die de verbeelding prikkelen en artistieke grenzen verleggen.

Leg het moment vast en ontwikkel je fotografische vaardigheden met onze inspirerende fotografiecursussen, waar beelden spreken en herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

En voor de modefanaten, ontdek de geheimen van stijl en design in onze modecursussen, waar mode meer is dan stof en stiksels - het is een expressie van jouw unieke persoonlijkheid.

Met de Co.deaubon geef je niet alleen een tastbaar geschenk, maar ook de mogelijkheid om passies te ontdekken, talenten te ontplooien en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Dompel jezelf onder in de wereld van kunst en cultuur - geef de Co.deaubon die blijvende indrukken achterlaat!

De Co.deaubon is te besteden aan een cursus of workshop dans, muziek, beeldend, fotografie of mode bij Co. de Cultuurontwikkelaar.

Vraag het Truus

Truus de Bruijn
Managementassistente
Bel: 077 355 6111
Co. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres