Cursussen & workshops


Wil jij een leuke cursus of workshop volgen en plezier beleven met je eigen muziek, beeldende, mode en danskunsten? Dan zit jij bij Co aan het juiste adres

Beeldende kunst en fotografie

In onze ateliers begeleiden de ervaren docenten jouw zoektocht naar het creëren van je eigen kunst. Naast hun werk als docent zijn zij vaak zelf uitvoerend kunstenaar of fotograaf en kunnen ze je helpen het beste uit jezelf te halen. Er is alle aandacht voor materialen, technieken en vooral plezier.

Beeldend & fotografie
Dans

Ontdek samen met anderen hoeveel plezier je kunt beleven aan dans. Volg lessen voor je hobby of een cursus ter voorbereiding op een professionele danscarrière. Jaarlijks gaat een aantal cursisten naar de ArtEZ Vooropleiding dans bij het Valuascollege!

Dans
Mode

Jong, modebewust en eigentijds. Spreekt dat je aan? Dan ben je bij de modeafdeling van Co de Cultuurontwikkelaar op je plek! Ons modeatelier heeft inmiddels een bekende naam in Venlo en is dé plek waar je met mode kunt experimenteren. Ontdek jouw eigen fashiontalent!

Fashion
Muziek

Ontwikkel je muzikale talent! Kijk hier voor inspirerende en leerzame muzieklessen. Als leuke hobby of een start naar een verdere muzikale carrière. Naast lessen organiseren we regelmatig optredens en kun je meedoen aan concoursen, concerten en leuke projecten.

MuziekCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres