Basisscholen


Als kunst- en cultuureducatie op een goede manier wordt ingezet in het onderwijs, kan het van grote waarde zijn voor de leerlingen. Onze activiteiten zijn leuk én dragen effectief bij aan het behalen van onderwijsdoelen. Van sociaal emotionele ontwikkeling tot de 21e eeuwse vaardigheden.

Cultuureducatie voor basischolen

Activiteiten PO

Onze activiteiten zijn altijd maatwerk en in afstemming met de wensen van school. Hier zie je een overzicht van activiteiten die we onlangs samen met scholen uitvoerden.

Projecten
Naschoolse activiteiten

Buiten de cultuureducatie onder schooltijd bieden we ook veel naschoolse activiteiten. Voor een actueel overzicht kijk je op de website van Skooly/Padexpress.

Onze buitenschoolse activiteiten
Lokaal C
Structurele muzieklessen

Wil je weten wat we voor jouw leerlingen betekenen?

Karin van den Essen
Cultuurontwikkelaar
Bel: 077 355 6111

Cultuureducatie met kwaliteit

Co is penvoerder voor de stimuleringsregeling Cultuureducatie met Kwaliteit in Noord Limburg. Lokaal C is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Lees hier wat Lokaal C voor jou kan betekenen
Stimuleringsimpuls muziekonderwijs | DOOR!

Co haakt bij de stimulering van muziekonderwijs op scholen aan bij landelijke en provinciale stimuleringsregelingen.

Meer weten over de mogelijkheden?Ben je leerkracht en wil je ook zelf aan de slag met je leerlingen? Akoestische gitaar voor volwassenen proefles
Scholing voor leerkracht
Gitaar, keyboard of zangles?Ben je leerkracht en wil je ook zelf aan de slag met je leerlingen? Zang voor volwassenen proefles
Scholing voor leerkracht
Gitaar, keyboard of zangles?Ben je leerkracht en wil je ook zelf aan de slag met je leerlingen? Keyboard voor volwassenen proefles
Scholing voor leerkracht
Gitaar, keyboard of zangles?

Verschillende inspirerende muziekmethodes in het basisonderwijs

Doe meer met Muziek!

Doe Meer Met Muziek is een online werkplaats waar leerkrachten uit het basisonderwijs samen met muziekexperts uit verschillende muziekdisciplines op zoek gaan naar manieren en middelen om meer muziek in het basisonderwijs in te zetten.

Bekijk DoeMeerMetMuziek hier..
Eigenwijs

Eigen-wijs Digitaal is de complete digitale muziekmethode voor het digibord in de klas. Het bevat lessen voor alle groepen én de grootste verzameling van de leukste kinderliederen voor de basisschool.

Bekijk Eigenwijs hier...
123 Zing

Met de 123ZING muziekmethode en inspirerende trainingen zet je muziek weer op de kaart! Voor groep 1 t/m 8, voor alle leerkrachten en ook voor de kinderen thuis.

Bekijk de website van 123 Zing
Muziek en Meer..

Als groepsleerkracht wil je een plezierige, veilige leeromgeving creëren met muziek. Maar door chronisch tijdgebrek en weinig vertrouwen in je eigen muzikale vaardigheden belandt muziek vaak naast de agenda.

Bekijk Muziek en Meer...
Team Talento

Als leerkracht wil je dat je leerlingen méér leren dan alleen maar rekenen en taal. Je wilt ze ook inspireren om hun creatieve talenten te ontdekken.

Bekijk Team Talento
Muziek in School

Bij Muziek In School vind je vrolijke, actieve muzieklessen voor het digibord. Kant en klare lessen met weinig voorbereidingstijd.

Bekijk muziek in school


Meer cultuuronderwijs op scholen

Voortgezet Onderwijs

Een belangrijk deel van je identiteit wordt gevormd in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. In deze periode ontdek...

Lees meer
Beroepsonderwijs Mbo - Hbo

Of je nu in de zorg, handel of logistiek werkt, kunst en cultuur kunnen een praktisch middel zijn om je...

Lees meer
Speciaal onderwijs

Sommige mensen zijn zo bijzonder dat het leren of het gedrag een bijzondere aandacht vraagt. Wij zien handicaps en stoornissen...

Lees meerCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 355 6111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres