Cultuurloket voor cultuurmakers

Welkom bij het cultuurloket voor kunstenaars, dansers, muzikanten, social designers, cultuureducatoren en zzp-ers en andere professionals in de culturele sector.

Waarom een cultuurloket?
Een cultuurloket is een geweldige plek voor cultuurmakers, kunstenaars en kunstdocenten om kennis op te doen en te delen, werk te presenteren, ondersteuning te krijgen en verbindingen te leggen.

Het cultuurloket van Co ondersteunt op verschillende manieren. Dat doen we hier op de website, maar dat doen we zeker ook in de vorm van persoonlijke begeleiding, gesprekken, feedback en advies. Voel je niet geremd en neem contact met ons op als je vragen hebt. Werk jij in de wereld van de kunsteducatie en cultuurparticipatie? Of heb jij aansprekende culturele ideeen die bijdragen aan een mooiere samenleving? Dan zijn we er ook om jou te helpen!

Informatie en advies nodig?

Er zijn ontelbare redenen om aan te kloppen bij ons cultuurloket of informatie te zoeken op deze website. Wil je weten waar wij je eventueel mee op weg kunnen helpen als professional in de kunstensector:

  • Het cultuurloket kan je helpen bij het vinden van financiering en subsidies voor je projecten, zodat je je creatieve ideeën kunt realiseren.
  • Het cultuurloket biedt professionele ondersteuning, zoals coaching en begeleiding, om jou te helpen bij de uitvoering van je projecten.
  • Het cultuurloket biedt trainingen en workshops, waar je kunt leren van experts in de cultuursector en jezelf kunt ontwikkelen als kunstenaar of kunstdocent.
  • Het cultuurloket biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten waar je kunt connecteren met andere cultuurmakers, kunstenaars en kunstdocenten en samenwerkingen aan kunt gaan.
  • Het cultuurloket biedt via verschillende kanalen up-to-date informatie over de laatste ontwikkelingen in de cultuursector, zodat je op de hoogte bent van de nieuwste trends en kansen.
  • Het cultuurloket is een geweldige plek om inspiratie te krijgen, nieuwe ideeën op te doen en je creativiteit te stimuleren.

Voor cultuurmakers is het cultuurloket van Co een waardevolle bron van inspiratie, ondersteuning en verbinding.

Vraag het Eric

Eric Lamers
Cultuurontwikkelaar
Bel: 077 355 6111Meer informatie voor professionele cultuurmakers:

Subsidies

Om de samenleving leefbaar en levendig te houden is het belangrijk om in kunst en cultuur te investeren.

Lees meer
Samenscholing

Wil jij je verder ontwikkelen als zelfstandig professional binnen cultuureducatie? Of wil jij als zzp'er je werkveld verbreden op dit...

Lees meer
Cultuurimpuls Venlo

Cultuurimpuls Venlo is een cultuurfonds dat culturele projecten ondersteunt voor en door mensen die normaal geen of weinig gebruik maken...

Lees meer
Aandachtspunten subsidieaanvragen

Het aanvragen van subsidie schrikt soms af. Dat is nergens voor nodig. Fondsen en subsidieverstrekkers hebben allemaal een goede reden...

Lees meer
Hoe schrijf je een projectplan?

Er zijn verschillende redenen waarom het schrijven van een projectplan belangrijk is als je een culturele activiteit wilt opzetten. Op...

Lees meer
Cultuur in Venlo

Het online platform Cultuur in Venlo geeft kunst en cultuur in de gemeente Venlo een gezicht. Dit doen we door...

Lees meer
Culturele kaart regio Venlo

Deze culturele kaart geeft een overzicht van culturele en kunstzinnige activiteit in de regio Venlo. De kaart baseert zich op...

Lees meer
Venlose Cultuurcoaches

Zoek je hulp bij het realiseren van culturele ideeën of project? In de regio Venlo zijn cultuurcoaches actief die jou...

Lees meerCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres