FAQ Co. de Cultuurontwikkelaar

We beantwoorden graag jouw vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of heb je opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemeen

Wie is Co. de Cultuurontwikkelaar?

WIJ zijn Co, de Cultuurontwikkelaar. Ook bekend als het voormalige Kunstencentrum Venlo, maar dan met nieuwe ambities, nieuwe rollen en dus een nieuwe naam. Co. de Cultuurontwikkelaar is dé plek waar creativiteit tot leven komt! Lees hier verder.

Hoe kan ik contact opnemen met Co. de Cultuurontwikkelaar?

Leuk dat je contact wilt opnemen! Je kunt een email sturen naar info@cultuurontwikkelaar.nl of ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 077-355 6111. We staan voor je klaar.


Locatie en Bereikbaarheid

Waar is Co. de Cultuurontwikkelaar gevestigd?

Ons bruisende cultuurcentrum bevindt zich in het hart van Venlo, op Goltziusstraat 21. Kom gerust langs en omarm jouw creatieve avontuur!

Hoe kan ik Co. de Cultuurontwikkelaar bereiken met het openbaar vervoer?

We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem de trein naar Venlo Station. Vanaf daar is het slechts een korte wandeling naar ons centrum. Kom je liever met de bus? Plan je reis via 9292.nl voor de actuele dienstregeling.


Cursussen en Workshops

Welke cursussen biedt Co. de Cultuurontwikkelaar aan?

Bij Co. de Cultuurontwikkelaar hebben we een gevarieerd aanbod aan cursussen, van dans, muziek tot beeldende kunst & fotografie. Bekijk onze cursuspagina voor meer informatie.

Kan ik een proefles volgen voordat ik me inschrijf?

Absoluut! We bieden gratis proeflessen aan, zodat je kunt ervaren welke cursus het beste bij je past. Neem contact met ons op om een proefles te plannen.

Ik speel bij een harmonie/fanfare. Kan ik dan korting krijgen?

Ja, als jij lid bent van een harmonie of fanfare, kun je korting krijgen. Klik hier om te informeren naar de mogelijkheden.

Gelden er voor verenigingen andere cursusprijzen?

Ja, voor hafabra-verenigingen gelden andere cursusprijzen. Klik hier om te informeren naar de mogelijkheden.

Voorwaarden voor 1 gratis proefles

1.De gratis proefles wordt aangeboden door Co. de Cultuurontwikkelaar en verplicht de deelnemer tot niets. Er zijn geen kosten aan verbonden.

2.De proefles is uitsluitend geldig voor cursussen waarvoor de deelnemer zich nog niet heeft ingeschreven. Als de deelnemer al eerder aan dezelfde cursus heeft deelgenomen, komt deze niet in aanmerking voor een gratis proefles.

3.De cursist is verantwoordelijk voor de kosten van eventuele schade aan het materiaal of de apparatuur die wordt gebruikt tijdens de proefles.

4.De gratis proefles is beschikbaar voor cursussen met een minimale duur van 12 lessen. Cursussen met minder dan 12 lessen bieden geen mogelijkheid voor een gratis proefles.

5.Een deelnemer kan zich aanmelden voor een reguliere cursus OF een gratis proefles, maar niet voor beide tegelijk.

6.Een deelnemer kan maximaal twee gratis proeflessen verdeeld over twee cursussen volgen.

7.Het is niet toegestaan om meerdere gratis proeflessen voor dezelfde cursus te volgen.

Belangrijk:

*De gratis proefles biedt deelnemers de kans om de cursus te ontdekken en uit te proberen voordat ze zich definitief inschrijven.

*Als de deelnemer besluit zich in te schrijven voor de cursus na het volgen van een gratis proefles, gelden de reguliere kosten en voorwaarden van inschrijving.

*Co. de Cultuurontwikkelaar behoudt zich het recht voor om de voorwaarden voor de gratis proeflessen te wijzigen of te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Wil je meer informatie over onze cursussen en de gratis proeflessen? Je kunt een email sturen naar info@cultuurontwikkelaar.nl of ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 077-355 6111. We staan voor je klaar.


Inschrijving en Betaling

Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus of workshop?

Inschrijven is heel eenvoudig! Ga naar de cursussenpagina op onze website, zoek de cursus of workshop waarin je geïnteresseerd bent en volg de instructies. Wees er snel bij, want onze cursussen vullen snel!

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

We accepteren betalingen via bankoverschrijving en automatische incasso. Kies de optie die voor jou het handigst is en volg de instructies tijdens het inschrijfproces.


Cultuur & Samenleving

Welke activiteiten organiseert Co. op het gebied van cultuur en samenleving?

Co. biedt binnen vier programmalijnen een breed scala aan culturele initiatieven, zoals community-art, inspiratie, kennisdeling en artistieke interventies. Ontdek onze agenda om te zien welke inspirerende activiteiten er binnenkort plaatsvinden binnen de programmalijnen Gezondheid. Identiteit, Leefbaarheid en Actualiteit.

Kan ik als cultuurmaker, betrokken raken bij culturele projecten en evenementen van Co.?

Ja dat kan! Er zijn talloze manieren om betrokken te raken. Bekijk ons cultuurloket voor meer informatie hierover.


Cultuureducatie

Welke educatieve programma's biedt Co. aan voor jongeren?

Co. heeft een gevarieerd aanbod aan cultuureducatieprogramma's voor jongeren. Als kunst- en cultuureducatie op een goede manier wordt ingezet in het onderwijs, kan het van grote waarde zijn voor de leerlingen. Onze activiteiten zijn leuk én dragen effectief bij aan het behalen van onderwijsdoelen. Lees hier verder.

Hoe kan ik als docent samenwerken met Co. op het gebied van cultuureducatie?

Co. staat open voor samenwerking met docenten om cultuureducatie te bevorderen. Neem contact met ons op via info@cultuurontwikkelaar.nl of telefonisch via telefoonnummer 077-355 6111We hopen dat deze FAQ al je vragen beantwoordt. Mocht je nog meer willen weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@cultuurontwikkelaar.nl.

We staan klaar om je te helpen en kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Co. de Cultuurontwikkelaar!

Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker cursistenadministratie
Bel: 077 355 6111
Co. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres