Popshop Open Air

​Op 16 juni staat een uniek evenement op het programma: het langverwachte Popshop Open Air. Dit bijzondere muziekfestijn belooft een dag vol muzikale hoogtepunten te worden, waar talent en passie samenkomen op het podium.



Maar wat dit evenement echt speciaal maakt, is dat de bands die optreden speciaal zijn samengesteld door enthousiaste muziekcursisten van Co. en Anya’s Vocalshop! Iedere band krijgt 4 repetities om twee nummers in te studeren. Afsluitend is er op zondag 16 juni het concert op het festivalterrein voor het hoofdgebouw van Co. Alle leeftijden en alle instrumenten zijn welkom.

De repetities zullen plaatsvinden in de Haandert te Tegelen op vrijdagavond 24, 31 mei en 7, 14 jun tussen 18.30 en 21.30 uur. De repetities duren 1 uur.

Door deelname aan Popshop Open Air op 16 juni en de repetities op 24, 31 mei en 7, 14 juni in Dependance De Haandert, Tegelen, ga je akkoord met het opnemen en gebruiken van videobeelden voor promotiedoeleinden. We zorgen ervoor dat alle beelden respectvol en in lijn met het doel van het evenement gebruikt worden, om een positieve ervaring voor iedereen te bevorderen.



Meer nieuws

Cultuurdeler - Popkoor The Inspiration

Cultuurdeler Venlo is het innovatieprogramma voor en door amateurkunstverenigingen in de gemeente Venlo. Lees meer

Taal van de Straat

Wat is de taal van de straat en hoe spreekt de stad tot ons? Lees meer

WAT! for Dinner

Resto vanHarte, Poppodium Grenswerk en We Are Today, introduceren op 8 april "WAT! for Dinner" in het Grenswerk Café in Venlo. Het is een vernieuwend antwoord op de groeiende eenzaamheid... Lees meer

Bekijk al het nieuws



Co. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres