Cultuurterras woe 2 augustus

Vandaag staan er zomerse taferelen op onze kaart. Wat denk je van Smartphone fotografie met een tropisch tintje? Of ga je Sieraden maken van aluminiumdraad? Na vandaag presenteer jij je tapas op een zelfgemaakte tapasplank. Of ben je koperblazer? Meld je dan aan voor Kamermuziek voor Koperblazers.

Aanmelden voor een workshop

Het Cultuurterras vindt plaats op woensdag 26 juli en 2 en 9 augustus. Deelnemen aan een workshop kan al vanaf € 7,50. Ben je geïnteresseerd in één van onze workshops, kun je via onderstaande buttons meer informatie over de workshops vinden en je aanmelden. Aanmelden voor een workshop kan tot en met de zondag vóór de betreffende Cultuurterrasdag. Op de maandag voorafgaand aan de Cultuurterrasdag ontvang je bericht of de workshop waarvoor je je hebt aangemeld wel of niet doorgaat. Betaling wordt gedaan bij de administratie van CO. vóór aanvang van de workshop. Mensen die zich hebben aangemeld, willen we vragen om tijdig (± 10 minuten) voor aanvang van een workshop aanwezig te zijn. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn voor een workshop graag 24 uur van te voren.


Workshop 1

Open schilderatelier voor (groot)ouder en kind | Alle leeftijden

Wil je als vader, moeder, oma, opa, tante of oom eens schilderen met je (klein)kind? Iedereen kan schilderen en hoe mooi is het om dat samen te doen! Aschwin laat je zien dat dit ook echt kan. Op basis van een aantal voorbeelden gaan jullie aan de slag en ieder maakt zijn eigen kunstwerk op doek. Trots als een pauw nemen jullie het schilderij mee naar huis. Word blij van deze workshop en meld je samen aan.

Schrijf je in voor deze workshop.Workshop 2

Gelprinten | 16+

Stap in de fascinerende wereld van gelprinten! Ontdek de magie van deze creatieve workshop, waar kunst en wetenschap samenkomen. Leer hoe je met behulp van gelplaten en tijdschriften prachtige afdrukken kunt maken met levendige kleuren en verrassende texturen. Laat je creativiteit bloeien en ga naar huis met unieke, met liefde gemaakte prints die je keer op keer zullen betoveren. Deze workshop is een must voor alle kunstliefhebbers en avontuurlijke geesten. Doe mee en ervaar de opwinding van gelprinten!

Schrijf je in voor deze workshop.Klik hier voor een compleet rooster van alle workshops

Weer terug naar het complete programma met alle details

Vraag het Eva

Eva Geutjes
Coördinator beeldend, fotografie & mode
Bel: 077 355 6111
Co. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres