Expositie | Elephant in the room | bij Stek

01 apr. 2024 - 30 apr. 2024

De expositie "The elephant in the room" van de vooropleiding Kunstacademie bij Co de Cultuurontwikkelaar is de hele maand april te zien in Stek. Aan de hand van verschillende disciplines geven de jonge makers op hun eigen manier het thema weer. Laat je verrassen door de kunstenaars in opleiding.In april exposeren Naomi Vestjens, Joni van Niekerken, Imke Nab, Iza Snippe, en Fabienne Leermakers bij Stek. Dit zijn 5 jonge makers van de Vooropleiding Kunstacademie van Co. de Cultuurontwikkelaar.

De makers zijn begeleid door Eva Geutjes en Teuntje Schouren in het ontdekken van verschillende disciplines, kunstvormen, en onderwerpen. Ze hebben zich ontwikkeld als volwaardige makers. Onlangs exposeerden ze als collectief in het historische City theater te Venlo.

Deze tentoonstelling draagt het thema "The elephant in the room" wat de onuitgesproken gedachten en emoties benadrukt die vaak aanwezig zijn maar zelden worden erkend. Met hun beeldend werk dagen deze jonge kunstenaars uit tot reflectie en dialoog.

De Vooropleiding Kunstacademie bereidt jonge makers voor op een studie aan de Academie Zuyd Hogeschool door hen te laten kennismaken met verschillende disciplines en technieken binnen de kunsten. Onder begeleiding van ervaren vakdocenten wordt toegewerkt naar een uitgebreid portfolio en eindwerk dat aansluit op de gewenste studierichting.

Wat kun je verwachten? Beeldende Kunst, Architectuur, Film, Installatie en meer! Wij hebben er zin in! Zien we je daar?

Toegang is gratis.


Gerelateerde cursussen

Vooropleiding Kunstacademie
15 - 25 jaar 26-10-'23 donderdag 18:30 Eva Geutjes Goltziusgebouw Venlo lesduur: 03:00 uur

Vanaf € 600,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod

Meer uit onze agenda

28 mrt. 2024 - 26 apr. 2024 Gotlzius Galerie #53 | De ontmoeting

De cursisten Sculpturale Keramiek van Arjen Markenstein en de cursisten Masterclass Schilderen van Monique Romeijn exposeren samen in de Goltzius Galerie. Een ontmoeting tussen 2D en 3D, waarbij de mogelijkheden... Lees meer

29 apr. 2024 - 12 mei 2024 Meivakantie | Co. de Cultuurontwikkelaar gesloten

I.v.m. meivakantie zijn wij van 29 april t/m 12 mei gesloten. Vanaf maandag 13 mei zijn wij weer open en telefonisch en per mail bereikbaar. Lees meer

22 mei 2024 NIEUW | Ik maak mijn eigen DadaDier

Een knuffel vol herinneringen. Lees meer

Bekijk de gehele agendaCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres