Babs van Bree
Docente zang pop/jazz

Na de middelbare school heb ik twee jaar muziektherapie gestudeerd en daarna heb ik mijn Bachelor of Music behaald aan het conservatorium van Maastricht. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn Master of Music aan het conservatorium in Keulen. Naast mijn werkzaamheden als zangdocente ben ik vocaliste bij onder andere het vocale ensemble WANDER, het crossoverproject SURROUND en werk ik veel samen met danser Sarah Soethoudt aan interdisciplinaire projecten in de regio Limburg.

Haar manier van lesgeven

Voor Babs is er niet één manier van lesgeven. In overleg met de leerling kijkt ze waar de behoefte ligt en waar zij kan ondersteunen.

Haar inspiratie haalt zij uit

De natuur is voor mij een grote inspiratiebron. Daarnaast vind ik verschillende culturen en talen interessant. Verder vind ik zangers als Eefje de Visser, Melanie de Biasio, Abbey Lincoln en Laura Mvula te gek.

Wat haar motiveert

Ik vind het belangrijk om altijd nieuwsgierig te zijn en mezelf verder te ontwikkelen. Leerlingen leren niet alleen van mij, maar ik ook ontzettend veel van mijn leerlingen.

Haar motto

Probeer alles uit, experimenteer en blijf jezelf verbazen! Je hoeft niet overal de beste in te zijn, zolang je maar weet wat je te vertellen hebt.

Babs nodigt je graag uit voor een gratis proefles zang.


Babs van Bree is o.a. docent bij:


Zang pop/jazz voor jeugd abonnement
6 - 20 jaar 04-09-'23

Vanaf € 231,- Meer info
Zang pop/jazz voor jeugd individueel
6 - 20 jaar 04-09-'23 36 lessen

Vanaf € 375,- Meer info
Zang pop/jazz voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 04-09-'23

Vanaf € 270,- Meer infoCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres