Cultuurterras woe 9 augustus

Deze zomer kun je van elke woensdag terecht op ons Cultuurterras! Met vandaag een kindermenu: Open schilderatelier voor (groot)ouder en kind (4-12jr), Versier je eigen tas, pet of buckethat (6-14jr) en speciaal voor de allerkleinsten Peuter- en Kleuterpop. Voor het kind in 16+: Character Design.

Aanmelden voor een workshop

Het Cultuurterras vindt plaats op woensdag 26 juli en 2 en 9 augustus. Deelnemen aan een workshop kan al vanaf € 7,50. Ben je geïnteresseerd in één van onze workshops, kun je via onderstaande buttons meer informatie over de workshops vinden en je aanmelden. Aanmelden voor een workshop kan tot en met de zondag vóór de betreffende Cultuurterrasdag. Op de maandag voorafgaand aan de Cultuurterrasdag ontvang je bericht of de workshop waarvoor je je hebt aangemeld wel of niet doorgaat. Betaling wordt gedaan bij de administratie van CO. vóór aanvang van de workshop. Mensen die zich hebben aangemeld, willen we vragen om tijdig (± 10 minuten) voor aanvang van een workshop aanwezig te zijn. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn voor een workshop graag 24 uur van te voren.

Workshop 1

Zomerse kleurrijke leuke en gekke portretfoto’s | 16+

Een laagdrempelige workshop smartphone fotografie waarbij we leuke, gekke, spontane zomerse portretfoto’s gaan maken.

Staat jouw computer of telefoon ook zo vol met cheese momentjes? Met kinderen blijf je foto’s maken. Charlie’s eerste stapjes klik-klik-klik, Finn die een stunt doet klik-klik-klik, een dikke knuffel van de twee broertjes klik. Mijn vinger zit zo ongeveer aan de afdrukknop van mijn telefoon vastgeplakt. Zeker in de zomer met een lekker zonnetje erbij schiet je de mooiste plaatjes. Kinderen zijn zo heerlijk fotogeniek. Voor alle mama’s, pappa’s, oma’s, opa’s, tante’s, suikertantes, die in ieder spelend, etend, drinkend, zwemmend, lachend, huilend of slapend kind een kodak momentje zien, is de workshop geschikt. Met deze workshop maak je deze zomer je zomerfoto’s net een tikkie mooier, leuker, grappiger.

We maken leuke settings en werken met filters op je smartphone zodat je met spetterende en zomerse foto’s naar huis gaat.

  • Tijdstip | 10.30 - 13.30 uur
  • Leeftijd | 16+
  • Prijs | € 25,-
  • Workshopleider | Astrid Roox, docent Smartphone fotografie bij Co.
  • En verder | Meenemen: zomerse en vooral heel kleurrijke kleding, zonnebrillen, hoeden, petjes, waterkanonnen. Kleurrijke stranddoeken, badmutsen, snorkels, duikbrillen, zwemflippers. Hoe kleurrijker hoe beter!

Schrijf je in voor deze workshop.Workshop 2

Portretfotografie | 16+

Stap in de wereld van portretfotografie en ontdek de geheimen achter het creëren van prachtige studioportretten! In deze korte, krachtige cursus neemt docente Nicky Caspers-Boeren je mee op een reis door de magie van studiofotografie en belichtingstechnieken.

Treed binnen in de wereld van portretfotografie en ontwikkel je vaardigheden met studiolampen. Ontdek de mogelijkheden, experimenteer met verschillende technieken en leer hoe je de perfecte sfeer kunt creëren en de persoonlijkheid van je onderwerp kunt laten stralen.

Klaar om je artistieke reis te beginnen? Schrijf je vandaag nog in voor deze inspirerende cursus en laat je creativiteit stralen!

Schrijf je in voor deze workshop.Klik hier voor een compleet rooster van alle workshops

Weer terug naar het complete programma met alle details

Vraag het Eva

Eva Geutjes
Coördinator beeldend, fotografie & mode
Bel: 077 355 6111
Co. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres