Straatwaarde


‘Straatwaarde’ geeft de verhalen van buurten en buurtbewoners in groot Venlo een gezicht

Ben jij enthousiast over de verhalen van jouw straat en wil je deze delen met de rest van Venlo? Met het nieuwe project Straatwaarde krijgen inwoners van gemeente Venlo de kans om samen met kunstenaars aan de slag te gaan om hun verhaal te vertellen.

Straatwaarde is op zoek naar straten en hun bewoners binnen de gemeente Venlo die aan de slag willen, hun verhalen willen delen en hun buurt op de kaart willen zetten. Dit is jullie kans om jouw straat te laten zien zoals het is, met al zijn unieke kenmerken en verhalen.

Meld je nu aan
Aanmelden kan als ten minste drie personen uit dezelfde straat bij de aanmelding vermeld staan. We verwachten bij aanmelding geen concreet idee voor een kunstproject maar een korte motivatie volstaat. Verhalen van straatbewoners geven we tijdens het project samen vorm aan de hand van de opgehaalde ideeën.

Aarzel niet en meld jouw straat HIER aan voor Straatwaarde!

Meld je aan

Aanmelden kan tot zaterdag 11 maart 2023 en deelnemende straten krijgen hulp van de Venlose cultuurcoaches en een professionele kunstenaar om hun verhalen te vertalen naar een kunstproject. Het kan gaan om een dansvoorstelling, theater, muziek of beeldende kunst, alles is mogelijk!

Meer weten over Straatwaarde?

Kim van Dijk
Cultuurontwikkelaar
Kunst en cultuur in de Samenleving? Lees meer over Cultuur & Samenleving
Kunst maakt mooiProgrammalijn Leefbaarheid Programmalijn LeefbaarheidCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres