Samenscholing


Wil jij je verder ontwikkelen als zelfstandig professional binnen cultuureducatie? Of wil jij als zzp'er je werkveld verbreden op dit vlak? Dan is het initiatief SamenScholing powered by Co wellicht hét scholingsprogramma voor jou.

Welk leertraject kies jij?

SamenScholing biedt twee verschillende trajecten aan op het gebied van cultuureducatie.

Masterclasses voor professionals

Ben jij een ervaren zzp-er en werkzaam in cultuureducatie en wil je jouw werkveld als professional verder ontwikkelen? Onze steun heb je! Omdat wij de komende jaren investeren in aansprekend educatief aanbod, bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan inspirerende cursussen en workshops. Kijk bij interesse naar de voorwaarden om mee te kunnen doen.

De Masterclasses voor ervaren professionals zijn bedoeld voor:

  • ZZP-ers die al werkzaam zijn binnen CmK.
  • Nieuwe ZZP-ers die nog niet bekend zijn met CmK en/of geen didactische ervaring hebben.

Meester/Gezel-traject voor ambitieuze cultuur-educatoren

Voor wat minder ervaren zzp’ers met ambitie in cultuureducatie is er een intensief meester/gezel programma. Je wordt dan gekoppeld aan een ervaren professional en werkt met een andere cultuurmaker samen in en aan de dagelijkse beroepspraktijk. Op een persoonlijke manier werk jij aan de verdere ontwikkeling van jouw vaardigheden en kwaliteiten op het gebied van cultuureducatie. SamenScholing investeert zowel in de meester als in de gezel, zo slaan we twee vliegen in een klap!

Het Meester-Gezel traject is bedoeld voor:

  • Nieuwe ZZP-ers die nog niet bekend zijn met CmK en/of geen didactische ervaring hebben.

In deze formule word je door ervaren zzp-ers meegenomen in hun dagelijkse lespraktijk (coaching on the job). Het gaat hierbij om een intensieve manier van begeleiden waarbij op een persoonlijke manier gewerkt wordt aan de verdere ontwikkeling van jouw vaardigheden en kwaliteiten. De intentie is om je op te leiden om CmK-proof aan de slag te gaan.

Limburgse samenwerking

Het professionaliseringsprogramma Samenscholing is een initiatief van Co. de Cultuurontwikkelaar, Eci Cultuurfabriek, Kumulus Maastricht, De Domijnen, Schunck en Rick met ondersteuning van het Huis voor de Kunsten. Samenscholing wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Masterclasses

Omdat wij de komende jaren investeren in aansprekend educatief aanbod, bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan inspirerende cursussen en workshops. Kijk bij interesse naar de voorwaarden om mee te kunnen doen.

Bekijk het actuele aanbod Mastreclasses van Samenscholing
Meester/Gezel-traject

Op een persoonlijke manier werk jij aan de verdere ontwikkeling van jouw vaardigheden en kwaliteiten op het gebied van cultuureducatie. SamenScholing investeert zowel in de meester als in de gezel, zo slaan we twee vliegen in een klap!

Lees meer over het Meester/Gezel-traject

Meer weten over de mogelijkheden van Samenscholing?

Kim van Dijk
Cultuurontwikkelaar
Co. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres