Vijfde editie | Kindermuziekweek

De Kindermuziekweek is een initiatief van veertien grote Nederlandse organisaties uit de muzieksector. Zij slaan jaarlijks de handen ineen om alle kinderen in Nederland, inclusief Curaçao, (ruim) een week lang te laten genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek.Ook Co doet mee aan dit initiatief. In de Kindermuziekweek zal de Co Band neerstrijken in diverse basisscholen in de gemeente Venlo en samen met de leerlingen live muziek gaan maken, met natuurlijk het lied van Kindermuziekweek 2023. Het Kindermuziekweek 2023 lied 'Iedereen verstaat muziek' is geschreven door Robert Ramaker, winnaar van de Willem Wilmink publieksprijs 2022 en Luna, winnares van het Junior Songfestival 2022, zong de videoclip in.

De Kindermuziekweek benadrukt het belang en de impact van muziek: het verbindt, het maakt blij en muziek maken kan altijd en overal.

De Kindermuziekweek benadrukt het belang en de impact van muziek: het verbindt, het maakt blij en muziek maken kan altijd en overal.

Ook Grenswerk doet mee met de Kindermuziekweek. Zij organiseren een gratis muziekworkshop op zaterdag 1 april.

Kinderen kunnen zich dan onderdompelen in de wereld van muziek. Muziekdocent Simon Pingen zal ze op een speelse manier laten kennismaken met verschillende instrumenten en muziekstijlen. Deze gratis workshop is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en niveaus. Of jouw kind nu al een muziekliefhebber is of nog nooit een instrument heeft aangeraakt, hij of zij is van harte welkom!

𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟯 @ 𝗚𝗿𝗲𝗻𝘀𝘄𝗲𝗿𝗸 𝗰𝗮𝗳𝗲́.

10:15 - 11:00 - Muziekworkshop - leeftijd 3 - 5 jaar

11:15 - 12:00 - Muziekworkshop - leeftijd 6 t/m 9 jaar

12:15 - 13:00 - Muziekworkshop - leeftijd 9 t/m 12 jaar

Meld je hier aan voor één van de gratis workshops!Meer nieuws

MASTERCLASS | Bloemen en vruchten fotografie

Creatieve fotografen zijn altijd op zoek naar originele manieren om een onderwerp vast te leggen en schuwen het daarbij niet zichzelf uit te dagen om nieuwe dingen te proberen. Lees meer

STRAATWAARDE

‘Straatwaarde’ geeft de verhalen van buurten en buurtbewoners in groot Venlo een gezicht Lees meer

SamenScholing periode 5 | Nieuw aanbod scholing cultuureducatie

Wil jij je verder ontwikkelen als zelfstandig professional binnen cultuureducatie of wil jij als cultureel ondernemer je werkveld verbreden? Dan is SamenScholing hét Limburgse scholingsprogramma voor jou! Lees meer

Bekijk al het nieuwsCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 355 6111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres