Venlose Jeroen Mooi naar gelredome in Arnhem

Helaas eindigde de deelname van Jeroen en zijn Toto Live Experience Band bij ‘Battle of the bands’ op SBS6, maar daar eindigt het avontuur niet! 28 september mogen zij nogmaals schitteren op het grote podium in de Gelredome in Arnhem.Samen met andere getalenteerde tribute bands gaan zij er 6 uur lang een groot feest van maken en spelen ze het dak er af!

Jeroen, die in 2021 afstudeerde in Muziekeducatie met drums als hoofdvak, heeft zich ook bekwaamd in zang, piano en songwriting, en specialiseerde zich in Hybrid Drumming. Zijn muzikale reis heeft hem niet alleen in het onderwijs gebracht, waar hij in verschillende onderwijssectoren muzieklessen gaf, maar ook op het podium als een veelzijdige sessiemuzikant.

Momenteel is Jeroen actief in de muziekindustrie als sessiemuzikant en docent bij Co. de Cultuurontwikkelaar. Buiten zijn vaste bands om, treedt hij ook op als drummer/zanger bij diverse andere bands, artiesten en projecten. Daarnaast deelt hij zijn passie voor muziek door het geven van workshops en op maat gemaakte muziek- en drumlessen. Dit televisie-avontuur markeert een opwindende nieuwe fase in Jeroen's muzikale carrière.

Mis geen moment van Jeroen's muzikale reis – volg zijn avontuur op Instagram.Meer nieuws

Expositie Plastic Fantastic gehele maand februari te zien in Ziekenhuis VieCuri

Fotografe en docente smartphone fotografie, Astrid Roox, exposeert deze maand haar fotocollectie Plastic Fantastic in ziekenhuis VieCuri. De expositie gaat over haar eigen ervaringen met kanker. Lees meer

Vastelaovend Dao Bove

In een diep ontroerend eerbetoon aan dierbaren die te vroeg zijn heengegaan, hebben Eva Custers (23) en Tim Stoter (21) een nieuw lied gecreëerd, getiteld ‘Vastelaovend Dao Baove’. Dit nummer... Lees meer

NIEUW | Ik maak mijn eigen DadaDier

Een knuffel vol herinneringen. Lees meer

Bekijk al het nieuwsCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres