Dans en Knutselplezier met Co dit Sinterklaasseizoen

Van swingende Pieten tot creatieve workshops, ontdek wat wij voor jou in petto hebben!De herfstblaadjes zijn gevallen en de pepernoten liggen al in de winkel, wat betekent dat Sinterklaas weer bijna in het land is! Dit jaar heeft Co., onze bruisende dansafdeling, iets heel bijzonders voor jullie in petto. Op 25 en 26 november schitteren onze danscursisten in het Sinterklaasspektakel in Theater de Maaspoort.

In dit bruisende spektakel bundelen onze dansers de krachten met de talenten van Dansstudio Liselotte Gijsen, wat belooft voor een wervelende show. Het creatieve trio Melanie Melis, Liselotte Gijsen en Jolina Talapessy heeft de choreografieën vakkundig in elkaar gezet en zorgt voor boeiend spel tussen de scènes door.

De samenwerking met Show en harmonieorkest Fortissimo maakt dit spektakel compleet en we zijn ontzettend trots om deel uit te maken van dit feestelijke evenement.

Maar dat is niet alles! Vanaf 10:15 uur zijn kinderen welkom om mee te doen aan een gratis knutselworkshop in de Glenn Corneille foyer. Onder begeleiding van onze docenten maken ze vrolijke vlaggetjes voor Sint en Piet. Zorg dat je op tijd bent, want er is beperkte ruimte en de materialen zijn beperkt beschikbaar.

Voor meer informatie en tickets, bezoek de website van Theater de Maaspoort.Meer nieuws

Een Creatieve Expeditie

Om bijgepraat te worden over onze expedities bezocht Co. de Cultuurontwikkelaar samen met afgevaardigden van het Fonds voor Cultuurparticipatie, Provincie Limburg en de gemeente Venlo diverse musea, projecten en locaties... Lees meer

Creativiteit, fijn voor je brein!

De positieve effecten van regelmatige fysieke activiteit op het menselijk lichaam zijn algemeen erkend. Echter, even belangrijk voor ons welzijn is de rol van kunst en cultuur. Deze wordt vaak... Lees meer

Popshop Kerstfestival

De Muzikale Verrassing van het Seizoen! Lees meer

Bekijk al het nieuwsCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres