Cursusaanbod 2024/2025 staat online!

Dans, fluit, klei, hak, zaag, blaas, schets, naai en nog veel meer, want het nieuwe cursusseizoen 2024/2025 staat nu online!✨ Zo veel creatiefs om uit te kiezen!Heb jij zin om je creativiteit op modegebied te ontwikkelen? Je (nieuwe) technieken op naaigebied eigen te maken? Dan zit je bij Duurzaam Fashionatelier helemaal goed. Is jouw mini-me gek op bewegen en wil je dat ze op spelenderwijs leren dansen op verschillende soorten muziek die hen aanspreekt? Meld ze dan aan voor Danskriebels Mini. Of wil jij net als jouw favoriete artiesten in een band spelen, waarbij onze docenten je meenemen in de wereld van pop, singer-songwriter en rock songs? Dan is de cursus zangbegeleiding met piano of gitaar een perfecte keuze!

En zo zijn er nog veel meer cursussen, de keuze is reuze. Of je nu iets leuks zoekt om je creativiteit te stimuleren of een cursus waarmee je echt iets nieuws leert, bij ons ben je aan het juiste adres.

Om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn creatieve vleugels uit te slaan, bieden we 1 gratis* proefles aan. Kijk rond op onze website voor de leukste cursussen en Creëer met Co!

*lees de voorwaarden in onze FAQ voor meer informatie.Meer nieuws

Restauratie Goltziusgebouw

De gevelrestauratie van ons prachtige Goltziusgebouw is gaande. De voegen van het pand worden gerestaureerd. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, komen er steigers rondom het hele pand... Lees meer

Aftermovie | Eindvoorstelling dans | Museumnacht

We zijn nog steeds aan het nagenieten van de dansvoorstelling afgelopen zaterdag in Maaspoort Venlo. Collega Eva Geutjes maakte deze mooie “aftermovie”. Genieten jullie mee? Lees meer

Cultuurdeler - Popkoor The Inspiration

Cultuurdeler Venlo is het innovatieprogramma voor en door amateurkunstverenigingen in de gemeente Venlo. Lees meer

Bekijk al het nieuwsCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres