Creëer met Co.

Het nieuwe cursusseizoen 2023/2024 staat nu online!We hebben een waanzinnig aanbod aan cursussen klaarstaan, boordevol spannende mogelijkheden om je passie voor kunst, dans, muziek, beeldende kunst, fotografie en fashion tot leven te brengen. Het is tijd om je creatieve kant te ontdekken en samen met Co. te creëren!

Spits je tenen tijdens onze gloednieuwe cursussen in dans, zoals Klassiek ballet, Hiphop kids (13-15jr) of Jazz. Ontdek je verborgen talenten in de beeldende kunst met Kracht juwelen of Beeldhouwen met papier-maché. Ontdek andere mogelijkheden voor je smartphone dan alleen scrollen of swipen en verhoog je skills met Smartphone fotografie. En voor de fashionfanaten onder ons bieden we de kans om je eigen Vastelaovendjas te ontwerpen.

Maar wacht, er is nog meer.. We hebben maar liefst meer dan 250 cursussen! Om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn creatieve vleugels uit te slaan, bieden we 1 gratis proefles* aan. Of je nu een doorgewinterde artiest bent of gewoon nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is, wij staan voor je klaar om samen te creëren.


Kijk daarom snel verder op onze website om en meld je aan! En vergeet ons niet te volgen op onze socials.

*Lees de voorwaarden in onze FAQ voor meer informatie.Meer nieuws

Co-creëren in het museum

De weekendworkshops keren ook dit jaar weer terug, maar nu onder een nieuwe naam! 'Cocreëren in het museum' Lees meer

Ik heb de FORCE

Op dinsdag 26 september hebben Cultuurpad en Co de 'Force' gelanceerd, een unieke expeditie ontwikkeld in samenwerking met onderwijsstichtingen Akkoord! PO, Dynamiek, Fortior, Kerobei en Prisma, in antwoord op toenemende... Lees meer

Co's open dag vol enthousiasme!

Zondag 10 september trapten we af met het eerste evenement in onze drieluik reeks bij Co, waar muziek centraal stond! Lees meer

Bekijk al het nieuwsCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 355 6111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres