Vooropleiding kunstacademie

De Vooropleiding Kunstacademie is een uitdagende en inspirerende cursus die voorbereidt op een studie aan de Academie.Het programma is gericht op het verkennen van de verschillende disciplines en technieken binnen de kunsten. Je werkt aan een uitgebreid portfolio en ontwikkelt je beeldend vermogen.

Ons team van verschillende vakdocenten biedt cursisten de mogelijkheid om te leren van experts en kennis te maken met diverse aspecten van de academie. Geen een les is hetzelfde en dat maakt het leuk en leerzaam!

De Vooropleiding Kunstacademie is een waardevolle cursus voor iedereen die geïnteresseerd is in een studie aan de academie en zich wil voorbereiden op een carrière in de beeldende kunst en architectuur.

Praktische informatie: De cursus bestaat uit 20 lessen en start op donderdag 26 oktober 2023. De les duurt van 18:30 tot 21:30 uur. Tot aan 1 december 2023 kan een cursist instromen, de periode daarna wordt afgeraden.

Kosten voor deze cursus zijn: €600,-. Materialen zijn inbegrepen.

Ben je tussen de 15 en 25 jaar oud dan kun je je aanmelden voor de Vooropleiding Kunstacademie. Aanmelden is nu mogelijk! Twijfel je en wil je het liever eerst een keer uitproberen? Ook dit kan. Meld je dan aan voor de gratis proefles.


Gerelateerde cursussen

Vooropleiding Kunstacademie
15 - 25 jaar 26-10-'23 donderdag 18:30 Eva Geutjes Goltziusgebouw Venlo lesduur: 03:00 uur

Vanaf € 600,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod

Gerelateerde evenementen

26 okt. 2023 START | Vooropleiding kunstacademie

Vandaag start de Vooropleiding kunstacademie. Ons team van verschillende vakdocenten biedt cursisten de mogelijkheid om te leren van experts en kennis te maken met diverse aspecten van de academie. Geen... Lees meer


Meer nieuws

Co-creëren in het museum

De weekendworkshops keren ook dit jaar weer terug, maar nu onder een nieuwe naam! 'Cocreëren in het museum' Lees meer

Ik heb de FORCE

Op dinsdag 26 september hebben Cultuurpad en Co de 'Force' gelanceerd, een unieke expeditie ontwikkeld in samenwerking met onderwijsstichtingen Akkoord! PO, Dynamiek, Fortior, Kerobei en Prisma, in antwoord op toenemende... Lees meer

Co's open dag vol enthousiasme!

Zondag 10 september trapten we af met het eerste evenement in onze drieluik reeks bij Co, waar muziek centraal stond! Lees meer

Bekijk al het nieuwsCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 355 6111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres