Vooropleiding kunstacademie

De Vooropleiding Kunstacademie is een uitdagende en inspirerende cursus die voorbereidt op een studie aan de Academie.Het programma is gericht op het verkennen van de verschillende disciplines en technieken binnen de kunsten. Je werkt aan een uitgebreid portfolio en ontwikkelt je beeldend vermogen.

Ons team van verschillende vakdocenten biedt cursisten de mogelijkheid om te leren van experts en kennis te maken met diverse aspecten van de academie. Geen een les is hetzelfde en dat maakt het leuk en leerzaam!

De Vooropleiding Kunstacademie is een waardevolle cursus voor iedereen die geïnteresseerd is in een studie aan de academie en zich wil voorbereiden op een carrière in de beeldende kunst en architectuur.

Praktische informatie: De cursus bestaat uit 20 lessen en start op donderdag 26 oktober 2023. De les duurt van 18:30 tot 21:30 uur. Tot aan 1 december 2023 kan een cursist instromen, de periode daarna wordt afgeraden.

Kosten voor deze cursus zijn: €600,-. Materialen zijn inbegrepen.

Ben je tussen de 15 en 25 jaar oud dan kun je je aanmelden voor de Vooropleiding Kunstacademie. Aanmelden is nu al mogelijk! Stuur daarvoor een mail met jouw gegevens zoals, je naam, leeftijd en voor welke cursus je je aanmeld naar info@cultuurontwikkelaar.nl.

Twijfel je en wil je het eerst een keer uitproberen? Ook dat is mogelijk. Geef in de mail dan duidelijk aan dat je je aanmeld voor een gratis proefles.


Gerelateerde evenementen

26 okt. 2023 START | Vooropleiding kunstacademie

Vandaag start de Vooropleiding kunstacademie. Ons team van verschillende vakdocenten biedt cursisten de mogelijkheid om te leren van experts en kennis te maken met diverse aspecten van de academie. Geen... Lees meer


Meer nieuws

Eindvoorstelling muziek | Music

Kom genieten van een muzikaal evenement in het Limburgs Museum. Onze getalenteerde muziekcursisten hebben het afgelopen jaar onvermoeibaar gerepeteerd en zijn er helemaal klaar voor! Lees meer

Dansvoorstelling | Reisbureau Magisch Mysterie | Theater de Maaspoort

Reis je mee? Want ​op vakantie naar een magisch mysterieus land ….wie wil dat nou niet? Lees meer

InBeeld | Nieuwe Verlangens

InBeeld 2023, dé prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands- en Belgisch-Limburg! Dit keer staat de prijs in het teken van het thema 'nieuwe verlangens'. Lees meer

Bekijk al het nieuwsCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 355 6111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres