START | Duurzaam fashionatelier

22 feb. 2024

Hoe bijzonder is het als je met jouw smaak en stijl de wereld een beetje mooier kunt maken. Duurzaamheid is hot! Dus waarom niet toepassen in je eigen ideeën en het creëren van je eigen look? Je breidt meteen je naaivaardigheden uit en maakt kennis met nieuwe technieken.In de lessen doorloop je het volledige proces van ontwerp tot realisatie, inclusief een voorbespreking van ieder ontwerp dat je wilt maken. Het maken van een moodboard, ontwerpen en experimenteren zijn mogelijk. Je krijgt kennis aangereikt over de materialen waarmee je gaat werken en hoe je deze kunt gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen bestaande kleding te restylen en er een totaal andere look aan te geven.

We werken in groepen waar beginners en gevorderden bij elkaar zitten, zodat je af en toe eens bij elkaar kunt meekijken. De een heeft meer ervaring, de ander nieuwe frisse ideeën. Hieruit kunnen leuke interacties ontstaan. Een open sfeer vindt ik dan ook belangrijk, je mag alles vragen en er is plezier, maar er wordt ook serieus gewerkt. Leuk is het natuurlijk als er weer een mooi kledingstuk klaar is dat door iedereen bewonderd kan worden.


Gerelateerde cursussen

Duurzaam Fashionatelier
18+ jaar 22-02-'24 donderdag 19:30 Mariëlle van der Schrier Goltziusgebouw Venlo lesduur: 02:30 uur

Vanaf € 200,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod

Meer uit onze agenda

23 feb. 2024 - 22 mrt. 2024 Goltzius Galerie #52 | Droomhuizen

Je eigen droomhuis, wie droomt daar nou niet over! Lees meer

28 feb. 2024 KENNISMAKING | Ik maak mijn eigen DadaDier

Een knuffel vol herinneringen. De workshop "Maak je eigen DadaDier" biedt kinderen (en eventueel hun ouders) een laagdrempelige kennismaking met het creëren van tastbare troost na een verlies. Lees meer

13 mrt. 2024 NIEUW | Ik maak mijn eigen DadaDier

Een knuffel vol herinneringen. Lees meer

Bekijk de gehele agendaCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres