NIEUW | Maak je eigen Vastelaovend jas

28 nov. 2023

De cursus "Maak je eigen Vastelaovend jas" is een levendige en inspirerende cursus waarin jij de kans krijgt om je eigen unieke en kleurrijke jas te creëren voor het Vastelaovend-seizoen.Vastelaovend is een traditioneel carnavalsfeest dat vooral in Limburg gevierd wordt, waarbij kostuums en jassen met felle kleuren en opvallende versieringen een belangrijke rol spelen.

Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers niet alleen een prachtige en opvallende Vastelaovend jas gemaakt, maar ook nieuwe vaardigheden geleerd en creatieve inzichten opgedaan.

De cursus "Maak je eigen Vastelaovend jas" is niet alleen een kans om een prachtig kledingstuk te maken, maar ook een gelegenheid om deel te nemen aan een eeuwenoude traditie en de vreugde en levendigheid van het Vastelaovend-feest te ervaren. Het is een feestelijke en gezellige cursus waarin creativiteit en cultureel erfgoed samenkomen om iets unieks te creëren.


Gerelateerde cursussen

Maak je eigen vastelaovend jas
18+ jaar 28-11-'23 dinsdag 19:00 Lieke Roeven Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:30 uur

Vanaf € 100,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod

Meer uit onze agenda

01 dec. 2023 - 22 dec. 2023 Goltzius galerie #51 | TAART

Cursisten van o.a. Tekenen en Schilderen, Abstract Schilderen, Sculpturale Keramiek en meer zijn aan de slag gegaan met het thema TAART en zijn tot zeer gevarieerde werken gekomen. Lees meer

05 dec. 2023 PAKJESAVOND | lessen vervallen na 17:00 uur

I.v.m. pakjesavond vervallen op dinsdag 5 december alle lessen na 17.00 uur. Dit geldt voor alle leslocaties! Lees meer

09 dec. 2023 Ik mis, dus ik maak

IK MIS, DUS IK... toont hoe kunstbeoefening kan bijdragen aan het verwerken van verlies. Niet alleen het verlies van een dierbare, maar ook van gezondheid, een baan of een geboorteland... Lees meer

Bekijk de gehele agendaCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres