MASTERCLASS | Schilderen als Armando | De boom als getuige = Vol!

13 aug. 2023

​Stap in de voetsporen van de legendarische Armando en ontdek de magie van het schilderen tijdens onze exclusieve masterclass.



© Museum van Bommel van Dam

Een persoonlijke reflectie op de leefwereld en kunstwerken van Armando, steeds aan de hand van één van zijn kunstwerken in de tentoonstelling Armando: door de ogen van een vriend. Onder leiding van kunstenares en vakdocent Monique Romeijn kruip je in de geest van Armando en volg je zijn handelingen.

Volgens Armando hebben oude bomen veel gezien. Armando gebruikte in zijn werk karakteristieke vormen zoals boom, vlag, ladder, wiel om existentiële thema’s uitdrukking te geven. Deze workshop gaat over oorsprong en abstractie. De vorm van de boom krijgt uitdrukking door verschillende teken- en schildertechnieken in één werk te gebruiken.

Voor deze nieuwe lessenreeks hebben Co. en Museum van Bommel van Dam kennis en expertise gebundeld om samen tot een inspirerend en gevarieerd programma te komen.

De lessen vinden plaats op zondagochtend van 11:00 tot 13:30 uur in Museum van Bommel van Dam.

Je kunt je aanmelden voor de hele cursus. Dan krijg je €25,00 korting en betaal je slechts €100,00. Heb je interesse in slechts één (of meerdere) specifieke workshops is dat ook mogelijk. Dan betaal je per workshop €25,00. Geef dit duidelijk aan op het inschrijf formulier onder opmerkingen (datum en naam workshop).

Kosten:

Per les: €25,00

Vijf lessen: €100,00

Deze masterclass is exclusief museum entree. Wil je na afloop nog de expositie bezoeken dan kun je een entree kaartje kopen aan de balie bij Museum van Bommel van Dam.



Meer uit onze agenda

28 mrt. 2024 - 26 apr. 2024 Gotlzius Galerie #53 | De ontmoeting

De cursisten Sculpturale Keramiek van Arjen Markenstein en de cursisten Masterclass Schilderen van Monique Romeijn exposeren samen in de Goltzius Galerie. Een ontmoeting tussen 2D en 3D, waarbij de mogelijkheden... Lees meer

30 mrt. 2024 Workshop Co-creëren in het museum | Sjaal met Eco-prints maken = VOL!

Leg op unieke wijze de schoonheid van de natuur vast in deze duurzame workshop Ecoprinten op textiel. Lees meer

01 apr. 2024 - 30 apr. 2024 Expositie | Elephant in the room | bij Stek

De expositie "The elephant in the room" van de vooropleiding Kunstacademie bij Co de Cultuurontwikkelaar is de hele maand april te zien in Stek. Aan de hand van verschillende disciplines... Lees meer

Bekijk de gehele agenda



Co. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres