Rosa Wetsteijn
Docente Kids & Kunst en Aquarelleren

Al van jongs af aan is Rosa altijd bezig geweest met creatieve activiteiten en fotografie. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ze de Kunstacademie in Maastricht ging doen, met Fotografie als afstudeervak. Nu zet ze zich ook freelance in voor meerdere organisaties die onder schooltijd cultuureducatie een structurele plek willen geven in het basisonderwijs.

De combinatie van het werken met kunst- en cultuureducatie en haar werk als docent beeldende kunst heeft in 2013 geleid tot haar eigen bedrijf Roos&Zo creatief. Daarin kan ze al haar creativiteit kwijt! Zo kan ze met heel veel plezier anderen laten zien hoe fijn het is om met je handen bezig te zijn, iets te creëren, iets te ontdekken waarvan je misschien nooit had gedacht dat je zou kunnen!

Haar manier van lesgeven

Rosa wil vooral de kinderen en haar andere volwassen cursisten de mogelijkheid geven om zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast geeft ze inzichten in technieken en materialen. Daarmee hoopt ze hen vooral te inspireren.

Haar inspiratiebronnen

Haar zoontje inspireert haar iedere dag! Maar Escher, Klimt en van Gogh zijn toch wel de grote kunstenaars die indruk hebben gemaakt.

Wat haar motiveert

Rosa raakt gemotiveerd door de natuur, kleuren, materialen en technieken. Het kan eigenlijk van alles zijn wat nét even je aandacht pakt en je nieuwe ideeën geeft.

Haar motto

"Volg je hart en leef in je volle kleuren!"Rosa Wetsteijn is o.a. docent bij:


Aquarelleren
18+ jaar 10 lessen 20-02-'24 dinsdag 10:00 Rosa Wetsteijn Goltziusgebouw Venlo lesduur: 02:00 uur

Vanaf € 164,- Meer info
Kids & Kunst
6-8 jr 25-09-'23 Rosa Wetsteijn Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 210,- Meer infoCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres