Hanne Marie Janse
Docente blokfluit

Hanne Marie is begonnen met blokfluit spelen toen ze vijf was. Ze vond het heerlijk om met muziek bezig te zijn, vooral toen ze steeds beter werd, mooie fluiten kreeg en met anderen ging samenspelen. Hanne Marie heeft aan het Conservatorium Maastricht gestudeerd voor Docerend musicus en in Zwolle voor Uitvoerend musicus. Daarna is ze les gaan geven.

Hanne Marie is altijd blijven spelen in ensembles en ook zingt ze in koren. Momenteel speelt Hanne Marie onder andere in Blokfluitensemble Lunet. Ze geeft muzikaal leiding aan muziekgroepen in de regio, zoals Flauticordi en En Bloc en Shantygroep de Maashave. Daarnaast geeft ze muziekles in het basisonderwijs.

Haar manier van lesgeven

Enthousiast en gedreven, op een vriendelijke en ontspannen manier geeft ze les aan haar cursisten. Ze ziet les geven als tweerichtingsverkeer, waarbij ze enerzijds probeert in te spelen op de aard en behoeftes van de cursist en anderzijds graag ruimte geeft voor eigen inbreng.

Haar inspiratiebronnen

Zij laat zich graag inspireren door musici die zich vol passie en gedrevenheid kunnen wijden aan muziek ofwel de muziekwetenschap zoals bijvoorbeeld Erik Bosgraaf en Erik Scherder.

Wat haar motiveert

Muziek en kunst maken de wereld mooier. Het plezier dat je beleeft bij het musiceren is een waardevolle ervaring die je alledaagse beslommeringen doet vergeten. Graag wil Hanne Marie deze musiceervreugde overdragen op anderen. Voor haar is en blijft bezig zijn met de klank en techniek van de blokfluit een leuke, ontspannende en boeiende bezigheid. Ze wil daarom graag haar ervaringen doorgeven en de ontdekkingsreis van de blokfluit en haar muziek samen met anderen maken.

Haar motto

"Bezig zijn met muziek, maakt het leven zo veel leuker!"

Hanne Marie nodigt je graag uit voor een gratis proefles blokfluit.


Hanne Marie Janse is o.a. docent bij:


Blokfluit voor jeugd abonnement
6 - 20 jaar 04-09-'23

Vanaf € 231,- Meer info
Blokfluit voor jeugd individueel
6 - 20 jaar 04-09-'23 36 lessen

Vanaf € 375,- Meer info
Blokfluit voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 04-09-'23

Vanaf € 270,- Meer info
Blokfluitensemble voor volwassenen
21+ jaar 08-09-'23 vrijdag 19:00 Hanne Marie Janse Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 272,- Meer infoCo. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 355 6111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres